karmafactory.hu

Engineering the consequence

Fordítás létrehozásra kerülésére kell sor kerülnie

Kategória: negatív karma — Zsee at 8:08 du. on Csütörtök, május 31, 2007

Javaslom egy hivatali nyelv reformbizottság megalapítását. Több mint fél napomba került keresztülverekednem magamat annak a településszabályozási tervnek az első öt oldalán, amit holnapra kéne lefordítani, már csak 45 oldal van hátra. Pedig magyar az anyanyelvem. Most már értem miért adták oda nekem referenciamunkaként. Ez a dolog megöli az agyat. Elégeti a féltekéket. Gyilkos impulzusokat küld végig a neuronokon, amik nagyfeszültséggel pörkölik széjjel az ember agykérgének jobb sorsa érdemes központjait. Nincs mit csodálkozni azon hogy üveges tekintetű zombik vegetálnak közigazgatásunk papírtól roskadozó íróasztalai mögött. A terv előzetes változatát 17 (azaz tizenhét) hatóságnak kellett elküldeni véleményezésre. Nem bírom én már eztet. Nézd meg inkább ezt a Rolls Royce Phantom VI Frua Drophead Coupét , Pietro Frua egyik utolsó munkáját, ami két évig készült Olaszországban egy svájci konzul megrendelésére.

Alfabétagammadelta

Kategória: semleges karma — Zsee at 4:28 du. on Csütörtök, május 31, 2007

“Így van ez - gondolta, amikor alábbhagyott a szívszorítás. - Amíg az Alfák egymást gyepálják a Bétákkal a bokrokban, a Gammák pedig megdugják a horda összes nőstényét, a Delták saját bizniszbe kezdenek a szomszéd tisztáson. És ezzel nem lehet mit kezdeni. Kapitalizmus.”
Viktor Pelevin: Számok. Európa kiadó. Budapest. 2007. p. 140.

Fixi

Kategória: pozitív karma, semleges karma — Zsee at 3:03 du. on Kedd, május 29, 2007

Ettore Bugatti szerint az autót nem fékezésre hanem hajtásra találták ki.
A fixivel is ez a helyzet:

Víkend rulz

Kategória: pozitív karma — Zsee at 11:12 de. on Kedd, május 29, 2007

Végre sikerült megoldani az emberrablás projektet. Ez a három nap offolás már nagyon kellett. Bár a szálloda elfelejtette említeni a foglalás visszaigazolásakor, hogy a vendégek többsége német nyugdíjas. Zsé szerint a termálfürdő olyan volt, mint egy óriás konyhája, a zsíros falatok a kénes levesben fortyogtak, roston sültek a napon, illetve bent párolódtak a pezsgőfürdőben, ki-kinek elrendeltetése szerint. Szerencsére időben elléptünk mielőtt felszolgáltak volna. Szereztünk biciklit, letekertünk a Kis-Balatonhoz. A kerékpárút félúton érintett egy falut, a végén volt egy gettónegyed, fabódé ablakába kirakva a hifi, zenét hallgatnak, fekszenek a fűben, beszólnak. Visszafelé tekerve az említett népek ugyanabban a pózban fekszenek vagy ülnek, lemeredve a semmitevésben. Mozdulatlanul várva a világvégét. Ami persze sohasem jön el.

Délután, vízenjárás, ingyenölel

Kategória: semleges karma — Zsee at 6:18 du. on Szerda, május 23, 2007

Nyugis délután a gödör előtt:
Vízenjár

Ingyenölel

Khawuleza

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:51 du. on Hétfő, május 21, 2007

Félig szvázi, félig hosza énekesnő és egy albínó brazil gitáros. Sajnos nem lehet embeddelni, szal klikkeljetek ide.

Stop motion

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:28 de. on Hétfő, május 21, 2007

Zajártalom

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:00 de. on Hétfő, május 21, 2007

Gépelek ezerrel, mert szorít a határidő, erre meg darusautóról láncfűrészelik az ablak előtt álló fából a férgesét lefelé. Gondolom ők is határidőre.

Merre lejjebb, emberek?

Kategória: negatív karma — Zsee at 2:12 de. on Péntek, május 18, 2007

“az érintettek arra hivatkoztak, hogy a nő maga ajánlkozott fel”

“a helyszínen látott készpénz miatt “kattant be”, és nehéz anyagi helyzete vitte rá az egész rendőrség számára kínos cselekedetre.”

“a móri vérengzéssel összefüggésben kedden őrizetbe vett 34 éves tatabányai férfi rendőr volt a bankrablás idején”
(Read on …)

Le Vélo Est Volé, Vive Le Vélo

Kategória: pozitív karma — Zsee at 12:21 du. on Csütörtök, május 17, 2007

Végül a Cube lett belőle. Ösmerkedünk, barátkozunk. Remélem this is the beginning of a beautiful friendship. Az első próbakörök után úgy tűnik, mindenben jobb mint az előző, de a lelkét még nem találtam meg.

következő oldal »