karmafactory.hu

Engineering the consequence

Kecskédi pásztor

Kategória: semleges karma — Zsee at 4:24 du. on Hétfő, március 31, 2008

Kecskédi pásztor

Metabogáncs

Kategória: semleges karma — Zsee at 10:12 de. on Csütörtök, március 27, 2008

légbogáncs

Telekinézis

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:03 de. on Csütörtök, március 27, 2008

Tegnap este kb. két órán keresztül próbáltam gondolathullámokkal kanalat hajlítani. A végeredményt tekintve akár aludhattam is volna helyette. Ha valakinek van valami jó ötlete, ne habozzon megosztani, ugyanis az interneten csak olyan leírásokat találtam, amik arról szólnak, hogyan kell úgy trükkösen meghajlítani kézzel, mintha hozzá sem értél volna.

Napi Menü: a reklám helye

Kategória: semleges karma — Zsee at 6:36 du. on Csütörtök, március 20, 2008

Megszaporodtak a kommentek a Napi Menü poszthoz, és a google is első helyen hozza a karmafactory-t ha beírod, hogy Bg Babér Bt. Örülök, hogy mások is felfedezték, és hogy csak pozitív kritikákat kap a hely. Sajnos az utóbbi időben nem volt alkalmam a hússal feljavított vegamenüt élvezni, de ezúton is szeretném a legjobbakat kívánni Jánoséknak. Úgy látszik, működik a szájról szárja szájra marketing :–)

Minták és textúrák

Kategória: semleges karma — Zsee at 3:44 du. on Kedd, március 18, 2008

Virágminta
Már megint azt álmodtam, hogy megöltem valakit. Hajnalban levegőért kapkodni, és lenyugodni, hogy csak álom volt, még néhány óra, és megy tovább minden, mint azelőtt. Előzménye, hogy tegnap hazafelé majdnem elütöttem egy jómunkásembert, aki négy sávon próbált átfutni, hogy elérje a buszt. Holnaptól háromnapos tárgyalástechnika tréninget tartok, ez amúgy is alapszintű parával ruházza fel ezt a hetet, és ha minden jól megy, akkor május elején csináljuk a luxemburgi EI-fejlesztést a fordítóknak. Szeretem látni, ha elindulnak a dolgok valamilyen irányba, amikor a rengeteg előkészítő munka, és egymástól látszólag független tényezők megfelelő összekapcsolása révén felsejlik egy ösvény az alternatívák rengetegében.

Lent

Kategória: semleges karma — Zsee at 3:42 du. on Péntek, március 14, 2008

Alsó szint

Lépésről-lépésre

Kategória: pozitív karma — Zsee at 3:41 du. on Péntek, március 14, 2008

Ma végre sikerült összerakni a képzési tervet a luxemburgi EI-fejlesztéshez, és megerősítettem a jelentkezésemet az üzleti hírszerzés tanfolyamra. Miután mondtam a kollégáknak h mivel fogom lekötni magam az elkövetkező időkben, megfenyegettek hogy megbízónk érdekeire tekintettel elásnak a kertben, és 15-karakteres jelszóval fogják levédeni még a képernyővédőiket is. Aztán egyikük coming-outolt, hogy még annak idején jelentkezett a Moszadhoz, de nem vették fel.

Nap kifejezése

Kategória: semleges karma — Zsee at 5:17 du. on Szerda, március 12, 2008

An existence error occurred / Létezési hiba történt

Merre visz utad?

Kategória: pozitív karma — Zsee at 6:59 du. on Péntek, március 7, 2008

A Coen testvérek szürreálodüsszeiája, néha én is csak nézek mivan, mintha moziban v. színházban ülnék, fullos 3D IMAX húsvér szereplőkkel. Legjobb filmzene, sárossegű fiúk. Délután a mellékelt koncertfelvétel hatására capo-t gyártottam filctollból és szigetelőszalagból. Nyílt D hangolásban vannak a gitárok, E-húr le D-re, capo a harmadik bundra, majd D-G-A-D fogások.
Aztán zúzni neki ahogy kifér.

Sprint GT Veloce

Kategória: semleges karma — Zsee at 11:01 de. on Péntek, március 7, 2008

Ma reggel a pasaréti elejétől a budakeszi útig üldöztem egy ilyet, hátulról először nem ismertem meg, csak annyit, hogy valami veterán olasz, aztán lassan elkezdett derengeni miről van szó. Egyik kedvencem a régi autóskártya sorozatból.
Alfa Romeo Sprint GT Veloce

következő oldal »