karmafactory.hu

Engineering the consequence

Hullámok, vízfelszín, kontroll

Kategória: semleges karma — Zsee at 11:11 du. on Hétfő, február 16, 2009

Le vagyok szívva teljesen. Éjjel fél óráig kerestem a kocsit a parkoló felismerhetetlen hóbuckái között, aztán csigatempóval haza hóviharban. A hónap végéig délelőttönként félintenzív franciatanfolyam félálomban, tisztára mintha egy relaxa nyelvstúdióban lennék. Most néztem meg a Controlt, ez sem sokban járult hozzá a hangulatjavításhoz, someone take these dreams away, meglennék nélkülük is. Jó volt kimozdulni Londonba, mint egy gyorsított videoklip, egyik pillanatban Valentin-napi rituálékat tolni dobbal-gitárral a hippitanyán, aztán bankárokkal vizionálni az apokalipszist a cityben, viszkiszerzés pultból kalandos körülmények között, tolószékes megadrámát nézni színházban, majd újságíróhallgatóktól a szíriai politikai rendőrség Stasitól importált módszereit hallgatni. Húsz évvel a rendszerváltozás után annyira természetesnek tűnik a véleménnyilvánítás és a sajtó szabadsága már nekünk, közép-európaiaknak is, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy ez nem természetes velejárója az életnek. És sokan nem fogják fel, hogy több évtizedes erőfeszítéssel jutottunk el ide. Meg azt sem, hogy a szerzett jogokat el is lehet veszíteni.

3 megjegyzés »

Megjegyzés > Borisz

2009. február 19. @ 21:50

Lszi töröld ki a mozisblog elérhetőségét oldalról már nem írja lófasz sem. Helyette szívesen ajánlanék
http://japancsaj.blog.hu/

A japán csajokkal egy abszolút dilemmatikus nem-egzisztenciális kérdéskör asszociálható: vagy nincs cicijük egyáltalán, vagy ha van akkor üvölt róla hogy egy nagy centrumoszacskónyi műanyagot rávarrtak. Egyébként fincsi.

Megjegyzés > Zsee

2009. február 19. @ 21:54

Ha már japáncsajoknál vagyunk, a szusit megköszöntötted itet?

Megjegyzés > Borisz

2009. február 20. @ 14:36

Állítólag meg, de attól függ hogy. Mert például köszöntöttem ma is amikor reggel felkelt melóba menni.

Csakhogy nem most van a névnapja hanem vmikor nyáron, akkora alter beszarsz a névnapját is Béla napján ünnepeljük!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>