karmafactory.hu

Engineering the consequence

… but what about Luxembourg?

Kategória: semleges karma — Zsee at 5:29 du. on Kedd, február 2, 2010


Breaking news: beállt az egész ország, a nagy havazás miatt nem tudják sózni az utakat, mert kifogytak belőle. Kiskereskedelmi forgalomban már napok óta nem lehet kapni, csak kis kiszerelésű tengeri sót, most meg a Ponts et Chaussées (a helyi közútkezelő) jelentette be, hogy nem tud az önkormányzatoknak adni többet, mert ami van még raktáron, abból csak a főutakra futja. Élmény lesz sportcipőben hazasétálni.

4 megjegyzés »

Megjegyzés > EiS

2010. február 4. @ 1:42

Szegény belgák nem készültek fel arra, amit nálunk minden gyerek elvár a téltől. Térdig érő hó, és tanítási szünet. A mamám mesélte(ott született, és élt 13 évig) hogy ő magyar országon látott először igazán telet, és persze nyarat. Bár itt az “igazi” az relatív.

Megjegyzés > Gyuri

2010. február 4. @ 15:37

tegnap óta meg bosszankodnak a luxemburgi útfenntartók, hogy megrendelték a sok sót és az időjárás meg elintézte helyettük: plusz fokok, eső és napsütés, nyoma sincs a két nappal ezelőtti káosznak:

http://pszicholand.blog.hu/

Megjegyzés > Zsee

2010. február 4. @ 16:14

Úgy látszik, mindenkinek belga a mamája. Enyém is ott született, tavaly ősszel jártuk be a helyeket ahol megfordult.

Megjegyzés > Grétsy tanár úr

2010. február 15. @ 20:46

Magyarország, gyerekek milyen szép szó bizony. És ugye gyerekek egy szó, egyben, kereken, csak szépen gyerekek, csak helyesen.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>