karmafactory.hu

Engineering the consequence

Esze súgja: menj oda…

Kategória: semleges karma — Zsee at 1:31 du. on Kedd, április 27, 2010


Négy nap maradt a félmaratonig, eddig a terv szerint alakul a program. Az útvonal Luxemburgból indul, majd egy félkilométeres vasúti alagúton keresztül folytatódva átmegy Belgiumba, és vissza Beckerich-be. Az egyetlen bökkenő, hogy előtte való este Léa Linster éttermébe megyünk vacsorázni. Ő az egyetlen női séf, aki valaha megnyerte a Bocuse d’Or szakácsversenyt, és ahhoz képest, hogy a jogi egyetemet kellett otthagynia hogy apja halála után továbbvigye a családi éttermet, sikerült kitörnie a helyi káposzta-krumpli-disznaj szentháromság dogmájából, és öt éven belül elnyerte az első Michelin-csillagját. Mértékletesség, mértékletesség, és kitartás, kitartás.

2 megjegyzés »

Megjegyzés > Titusz Dugovics is noob as he's fake!!!

2010. április 28. @ 12:01

A szerencsétlen búvárgyereket nézd már meg M8:

http://hvg.hu/nagyitas/20100427_kutyak_modellek_nagyitas

Megjegyzés > Zsee

2010. április 29. @ 8:56

A búvár jó. Egy utcával mellettünk van egy ilyen kutyadizájnerbutik, a legújabb kreációjuk egy terepszínű kezeslábas meg rózsaszín napszemüveg. Szerintem a tulajt kellene pórázon vezetni inkább.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>