karmafactory.hu

Engineering the consequence

728

Kategória: semleges karma — Zsee at 11:34 du. on Hétfő, január 17, 2011


Őrület. Gyönyörű oldszkúl szemcsézettség, erős kontraszt, hatalmas dinamikus tartomány. A hétvégén kipróbálom az instant kávéból, mosószódából és c-vitaminból otthon elkészíthető Caffenol-C előhívót is.

4 megjegyzés »

Megjegyzés > BORISZ LA HIRE

2011. január 20. @ 11:37

A gyosfolgalmi út hajnali fényei szűkre nyitott szemén tükröződtek vissza. Gyorsan hajtott, nem sietett csak szeretett gyosan menni -baszni bele- mondta mindig ha kérdezték. A telefon csörgése felrázta messzire tévedt gondolataiból, a kijelzőn a szám ismerős volt de nem látott nevet mellette.

“Én vagyok az” mondta a hang és azonnal tudta ki, úristen hány éve volt már. “Julienről van szó, beszélnünk kell” mondta a hívó. Jól van bazdmeg, jövök. Maxnek igaza volt, nincsenek választások, egyenes út az egész. Kinyomta a telefont, kipöckölte a csikket az ablakon, majd megfordult, csikorgott a gumi. Bár a homlokát ráncolta, a szája sarkában mégis elmosolyodott.

Megjegyzés > Zsee

2011. január 21. @ 0:29

“Még nem ismerem a moselle-i bort. Csak később kóstoltam meg, Eisenachban. Amikor visszatértem erről az utazásról.”

Megjegyzés > Johnny McPants

2011. január 22. @ 19:49

Körbeállták az aknát és bámultak a sötétbe. Percekig szótlanul, egyik lábról a másikra, a többi arcát kémlelve, egy másik meg csak vigyorgott saját magának.

Végül egy torokköszörülés után bizonytalanul megszólalt: ez most komoly? Komoly hát, mondta a másik. Nem vészes, 55m mély kábé. Jó lesz? Jó hát, én már voltam egyszer. Öltözzünk és induljunk.

Megjegyzés > Zsee

2011. január 24. @ 0:34

korábban úgy képzelte, a barlangászás kellemes időtöltés, időnként esetleg le kell hajolni, nagy ritkán térdelni, és alig várta, h a föld mélyében tágas, boltozatos termek párás levegőjét szívhassa be és zseblámpája fényében nézze a nedves szikla csillogását.

ekkor még nem sejtették, hogy lenn máshogy telik az idő, a sziklák repedéseiből rég elfeledett félelmek kúsznak elő, lángoló szemű szalamandraként néznek vissza az ismeretlen mélyéből.

a leereszkedés előtti fényképen még öten vannak. mögöttük az erdő és a kibetonozott akna. mindenki a legszakadtabb ruhájába öltözve, bányászsisak, lámpák, kalandvágy az arcokon.

a visszatérés után nem készült fotó.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>