karmafactory.hu

Engineering the consequence

Karrysild

Kategória: semleges karma — Zsee at 2:05 de. on Szerda, április 13, 2011

Mint Dopplernek a sovány dobozos tej, vagy mint tavaszi zápor fűszere a földnek. A ruszlival szemben amúgy is elfogult vagyok, de a dán karrysild új dimenziókat nyit meg a pácolt hering műfajában. A joghurtos változat a kedvencem, elsőre eléggé eklektikus az ízélmény, mintha mangó lassi, sárga curry és a klasszikus ruszli támadna egyszerre. A gudbrandsdalsost (a mese sajt ízvilágát idéző, szintén barna színű karamellizált norvég kecskesajt) óta némi távolságtartással szemlélem a skandináv specialitásokat, de a karrysild mindent visz. Kíváncsi vagyok, hogyan találták ki, és miért pont a dánok. Próbálok nem arra gondolni, hogy egy másnapos matróz csikentikkamaszalát hányt be a kifogott heringek közé.

Nincsenek megjegyzések »

Nincsenek még megjegyzések.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>