karmafactory.hu

Engineering the consequence

:DDD

Kategória: semleges karma — Zsee at 12:26 de. on Szerda, június 1, 2011

Azaz Dream Driven Development. Néha - sajnos nem elégszer - nevetve ébredek fel a reggeli álomból. A múlt héten is előfordult egy ilyen, és azóta is mosolyognom kell a szemem sarkában, ha eszembe jut. Pár perces filmszerű jelenet volt, igazi eklektikus giccs a nyolcvanas évek legendás filmjeiből. Jabba palotájában játszódott a Tatuinon: a varangyszerű hutt békésen vízipipázott és önfeledten abajgatta a láncra vert, aranybikinis Leia hercegnőt, amikor a háttérben egyszerre csak felhangzik a Billie Jean, befarol a Ghostbusters-filmből ismerős kiszuperált mentőautó, az ektomobil, de Bill Murray helyett a megboldogult Jacko moonwalkol ki belőle, és protonfegyverrel kezdi sokkolni az alfahüllőt. Mindezt természetesen a nyolcvanas-kilencvenes évekhez teljesen illő, Boris Vallejo festményeit, a digitális HDR-képek analóg előfutárait idéző túlszaturált színvilágban. Emlékszem, kb. nagycsoportos voltam, amikor bátyám elvitt moziba megnézni a Jedi visszatért, hogy nem para a felirat, úgyis tudok olvasni, de egy idő után győzött a lustaság, így angoltudás hiányában főként a csubi, lúk, hang szóró, szrípió meg az arany fűrdőruhás csaj maradt meg. A jelenet valószínűleg másokra is nagy hatással lehetett, hiszen most találtam egy rajongói oldalt a láncos bikinihez, képbeküldési lehetőséggel, és azzal a szlogennel, hogy ami Jabba platojában történik, az Jabba palotájában is marad. ROTFL.

3 megjegyzés »

Megjegyzés > Borisz

2011. június 2. @ 12:17

Az álmodozás vége hogy elkúrod a hiperlinket éjj. Leülhetsz egyes :)
7 méter

Megjegyzés > Zsee

2011. június 3. @ 9:26

javítva. bunyesz. kicsapás.

Megjegyzés > Borisz

2011. június 3. @ 12:58

pirospont ötös bunyesz kicsapás??? Odanézz hümikém háromszögfülű büdösmocsó érzi a perkelt illatát. Mialófasz kuglófasz. Legolcsóbb munka a gyerekmunka. Milyen együttes ez citromzenekar. Banánköztársaság. Nothingdoit!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>