karmafactory.hu

Engineering the consequence

806

Kategória: semleges karma — Zsee at 1:27 de. on Szerda, október 19, 2011


Ez egy nagyon furcsa dal. Az igazságot talán lehet hitelesen keresni, de megtalálni inkább csak hazuságban lehet. Ez már a keresést követő hazugság megtagadása utáni korszak. Vissza az egyes mezőre. Egy helyben állni, amikor minden forog. Víg Mihály túlélte a Hit Gyülekezét, de a felesége nem. A háttérben gitározó Dönci az alkohol elől menekült a HGY-be, majd az ő igazságuktól menekült vissza az alkoholba.
Nem tudom, h hányan vannak így vele, én a hitgyülekezetén keresztül ismertem meg a magyar undergroundot. Nagybátyám valamikor ‘90 körül elvitt a Folyondár utcai sportcsarnokba, ahol a Dönci nyomta a gitárfutamokat a dícséretek alá, és mondták, h ő korábban az EK-ban játszott, meg h van ez a Pajor, megtérése előtt az is ilyen ándörgránd arc volt. Rock and roll boy, West Balkán, hogy honnan ember és meddig állat, azt a jó ég tudja nálad. Ha harc, legyen harc, megduplázod az összes tétet, majd végül a lemaradt szentek helyett te ülsz benn egyedül. Minden szétdől és közben ropog.

Nincsenek megjegyzések »

Nincsenek még megjegyzések.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>