karmafactory.hu

Engineering the consequence

836

Kategória: semleges karma — Zsee at 5:12 du. on Vasárnap, február 5, 2012


Nem tudom eldönteni, hogy túl sok-e vagy sem ez a lensbaby dolog (mármint az a speciális objektív, amivel a fenti és a lenti kép készült). Lehet, h ez is hozzászokás v értelmezés kérdése, nekem bejön h elmossa a nem kívánt részleteket, és tereli a figyelmet, mások szerint meg csak feleslegesen zavar bele a képbe.

10 megjegyzés »

Megjegyzés > Borisz

2012. február 6. @ 9:23

Kik azok a mások, ezt nézd meg gec:

http://cinemassacre.com/2012/02/03/munky-cheez-4/

Elmentem a bárkába tegnap életemben először mégis milyen a Mucsi élőben nagy mozi. A Mucsi meg a Pepe rulez de a darab mekkora egy művészvírusoshasmenés gec. 1,5 olyan unalom hogy a szart kiuntam a seggemből majdnem

Megjegyzés > Pszicholand

2012. február 6. @ 10:00

nekem bejön, a makett mód mellé illene is :-) na majd ha gépet váltok…

Megjegyzés > Zsee

2012. február 6. @ 14:11

ez a munky cheez ez extrabeteg. mit néztetek bárkában?
gyuri, neked meg a “Lensbaby Composer Pro with Sweet 35″ csomagot javaslom, ha lesz tükörreflexed, sztem megéri a plusz pártíz eurót, a klasszikus konfigban elég sokat kell baszódni a blendekorongokkal.

Megjegyzés > Borisz

2012. február 6. @ 14:29

A Mulatság. Pfff. Vártam a zsiráfnyakú kurva anyádat meg a jetitalpú hegesztődzsekiset de az én egyetlen “mulatságom” az a szőke, Gwyneth Paltrow szerű csaj előttem aki ilyen tipukus utógyújtásos hogy utána röhög felhorkanva amikor már rég leült a poén.

Megjegyzés > Zsee

2012. február 7. @ 16:45

a mulatságot én is láttam, nem rossz a lengyel abszurd.
egyszer váltottam pár szót mucsival a kasztróban, asztalcsere és egy krétakör dvd kapcsán, meglepően kellemes stílusa van (”akkor te is biztos ilyen víájpí geci vagy, hogy megvan neked a lemez, pedig még csak most adtuk ki”) :-)

Megjegyzés > EiS

2012. február 12. @ 12:47

munky cheez a napom fénypontja. Hatalmas! :)

A lensbaby effektet én szeretem, főleg mozgóképnél. A mélységélesség hekkelése. A terepasztal hatás nekem tetszik.

Megjegyzés > EiS

2012. február 12. @ 12:53

A harmonikás gépeknél használták a technikát régen, mikor pl. egy sakktáblát kellet fotózni, és a lencse síkját a sakktáblára döntötték. Ezáltal a mélységélességet kvázi kiterjesztették. Ezt a trükköt ezzel is meg lehet valósítani?

Megjegyzés > Zsee

2012. február 12. @ 22:58

hali eis,
sajnos nem teljesen, ez egy ilyen ócsított tilt-shift objektív, ha teljesen merőleges a filmsík, akkor is behomályul a kép széle. ár-érték arányban viszont nem olyan rossz, ötödébe kerül csak egy TS obinak, kreatív szórakozáshoz teljesen megfelel.

Megjegyzés > Zarek

2012. március 28. @ 20:27

nekem olyan, mint azok a karácsonyi félgömbök hóval. bejön.

Visszajelzés > 5 perc hírnév | Helyzetjelentések Luxemburgból

2013. március 1. @ 17:12

[...] Mint utóbb kiderült, fotózásban mesterünknek tartott volt kollégánk már készített hasonló fotót tavaly februárban. Láttam is, mert rendszeresen nézem a blogját, de aznap este leginkább arra [...]

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>