karmafactory.hu

Engineering the consequence

Dupla előadás

Kategória: pozitív karma — Zsee at 2:37 du. on Szombat, április 21, 2007

Tegnap megnéztük a Rigolettót az Erkelben, meg bónuszként az ugyanakkor kezdődő MIÉP tüntetést a párszékház előtt. Lehetne a kettőt mixelni, pl. “Az asszony ingatag, érted élünk drága hon, úgy hajlik mint a nád, vesszen, vesszen trianon”. Lenyűgöző kombináció. P elhozta egy olasz barátját is, aki természetesen alig értett valamit az olasz nyelvű előadásból, de legalább a vendetta, vendetta tisztán hallható volt.
A darab értelmezése pedig új megvilágításba került. Sztem a púpos nem az átok miatt szopott a végén, hanem azért, mert a sors így kívánta megakadályozni, hogy a fölöttébb egészségtelen apa-lánya kapcsolatból vérfertőző viszony alakuljon ki. Zs meg nem értette, hogy ha a Gilda annyira odavan az álruhás hercegért, akkor miért csodálkozik és sír a szája, ha ezek után ágyba viszik jól.
OFF van most, mer’ széjjelszaggat a fejem. A hétvégi program felkészülni az AdWords és AdSense működéséből, hétfőn telefoninterjú a keresőmotorral.

Nincsenek megjegyzések »

Nincsenek még megjegyzések.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>