karmafactory.hu

Engineering the consequence

Tranzit megint

Kategória: egyebek, semleges karma — Zsee at 9:08 du. on Szerda, május 2, 2007

Hosszú nap volt, Tb. reggel, Cs-vel telepítettünk egy wireless access pointot a szobám ablakába, ami hátha neki is továbbítja a netet. Tegnap este a ház előtt kocsiban ülve már felprogramozta, mulatságosan nézhetett ki, ahogy wardrivingol a saját utcájában. Aztán vissza Bp., a pig eljött velem fotógépet venni. Most már ismét a tranzitban. OFF egy hétre, piramisok Királyok völgye, Vörös-tenger, meg minden. Állítólag study tour, több szállodát is megtekintünk, és tájékozódunk a M**** tours egyiptomi programjáról és szerződött szállodáiról. A valóságban most egyelőre úgy néz ki, hogy betettek néhány újságírót és viszonteladó irodák képviselőit egy felhevült nagymamákból és offszízön lasztminit házaspárokból álló csoportba.
Az eheti BBJ 10-11. oldalán van a cikkem és az interjú a reklámpiaci trendekről. Tolle lege, vedd és olvasd, ahogy Szent Ágoston mondta. A Fibenare cikket sajnos nem én fogom megcsinálni, mert jövő héten kéne megjelentetni, és nem pont nem leszek itt. F@kk.

3 megjegyzés »

688

Megjegyzés > Kiss Tunde

2007. május 25. @ 13:57

Kiváncsi lennék milyen volt a nyagyikkal és last házaspárokkal lenni 1 hétig Egyiptomba. Jók a képek és a történetek amikről eddig írtál. A képek alapján tetszet neked az út.

727

Megjegyzés > Zsee

2007. május 30. @ 18:33

Az Ăşt teljesen rendben volt. Az egyik első kĂśnyv amit ĂŠletemben kĂŠzbe fogtam a tutenkĂĄmonos volt, ezĂŠrt ideje volt mĂĄr szemĂŠlyesen is tiszteletemet tenni a sĂ­rnĂĄl :–)

728

Megjegyzés > Kiss TĂźnde

2007. május 31. @ 23:04

“Tutankhamen
KincsĂŠre
Én vagyok az
Kit vigyĂŠl magaddal
A csillagkapun ĂĄt
A kirĂĄlyok vĂślgyĂŠbe”

Biztos gyĂśnyĂśrĹą lehetet, ha megtalĂĄltad.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>