karmafactory.hu

Engineering the consequence

Napi Menü: a reklám helye

Kategória: semleges karma — Zsee at 6:36 du. on Csütörtök, március 20, 2008

Megszaporodtak a kommentek a Napi Menü poszthoz, és a google is első helyen hozza a karmafactory-t ha beírod, hogy Bg Babér Bt. Örülök, hogy mások is felfedezték, és hogy csak pozitív kritikákat kap a hely. Sajnos az utóbbi időben nem volt alkalmam a hússal feljavított vegamenüt élvezni, de ezúton is szeretném a legjobbakat kívánni Jánoséknak. Úgy látszik, működik a szájról szárja szájra marketing :–)

5 megjegyzés »

Megjegyzés > Borisz

2008. március 20. @ 19:55

Tatabánya. Tröszti Klub. Szoktam ott ebédelni. Jó konyha, állandó arcok, le lehet ülni bárki asztalához, én csak trust social clubnak hívom. Ezeket egyszerűen tudni kell :)

Megjegyzés > montag

2008. március 21. @ 0:13

figyu, mivel többször volt már: szájról szájra, időről időre, napról napra stb. külön. csak hogy okosodj. nem kötözködésből.

Megjegyzés > Zsee

2008. március 21. @ 21:27

javítva. okosodásból :–)

Megjegyzés > sq

2008. március 25. @ 16:27

szájról szárja. majdnem sikerült az a javítás. : )

Megjegyzés > Zsee

2008. március 26. @ 10:52

Fő erényeim közé tartozik a pontosság, lelkiismeretesség, és a dolgok többszöri ellenőrzése. Te Borisz, a Tröszti Klub az egy kisebb kétemeletes kockaépületben van, ahol a Gábor Dénes is? Még öregapámmal voltam ott többször.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>