karmafactory.hu

Engineering the consequence

Lámpa bazzeg

Kategória: semleges karma — Zsee at 2:00 du. on Csütörtök, május 15, 2008

Van ez a biciklisátkelő a Moszkva tér és a Déli között, a Krisztina körúton. Lámpa meg minden, a délitől a moszkva felé jellemzően áll a kocsisor, ott nincsen gáz, ha el is állják az átkelőt, legalább nem ütnek el. A másik oldalon, a moszkvától a déli felé teljesen más a helyzet. Az esetek közel felében vagy basznak megállni, vagy ha látják hogy jön a biciklis, akkor satufékkel becsúsznak az átkelőig. A piros lámpát gyakorlatilag észre sem veszik. Eddig már vagy ötször ütöttek majdnem el, ezért mostanában elég agresszíven szoktam reagálni, múltkor egy kibaszott taxissal üvöltöztünk egymással, majdhogynem neki állt feljebb, L meg csak nézett h mi van, pedig előre szóltam, hogy el valszeg el leszünk ütve. Ma meg egy női sofőrök gyöngye hajtott el előttem fékezés nélkül, rémült arcot vágva, mert sejtette hogy valamit nem csinált jól.
Lehet hogy táblákat kéne kitenni az előtte levő lámpaoszlopokra, vagy valami. Arra is gondoltam, hogy kimehetnénk videózni, hogy statisztikai átlagban hányan állnak meg. Ez nagyon gáz, gyertyák és fekete keretes arcképek még nincsenek az átjáró mellett, de szerintem ez is csak a szerencsének tudható be. Várom az ötleteket, ha valaki tudja hogy hova lehetne címezni hivatalos megkeresést az ügyben, kommentbe pls. Kösz.

Nincsenek megjegyzések »

Nincsenek még megjegyzések.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>