karmafactory.hu

Engineering the consequence

Munkában

Kategória: semleges karma — Zsee at 12:27 du. on Kedd, október 30, 2007

Szocializálódok vissza. Hiányoztak már az emberek, bár kétségkívül kényelmesebb volt otthonról vagy a kasztróból nyomni a melót. A tömegközlekedés egyetlen nagy előnye pedig az, hogy közben lehet záróvizsgára készülni, ami a kerékpárúton nem megoldható. A kib. Word meg azt hiszi, hogy héberre fordítok angolról, és nem hajlandó magyarra váltani. Fenemód szórakoztató a megfordított szövegrendezés, jobbra igazítasz balra megy, balra igazítasz jobbra megy, tükörvilág ez testvéreim az Úrban, az árnyak országa.

Szárnyak nélkül

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:06 de. on Hétfő, október 29, 2007

If the evil spirit armed the tiger with claws, Brahman provided wings for the dove

Valaki elvesztette.

Szép időnk van

Kategória: semleges karma — Zsee at 4:03 du. on Csütörtök, október 25, 2007

Szétkúrja agyamat a migrén. Előtte régnemlátott jóbarátként üdvözöltük egymást. Ebéd után halkan szólt hogy jönni fog, majd a legalkalmatlanabb pillanatban betoppant. Megyek mindjárt tolmácsolni. Fél óra készülődés és legalább háromnegyed óra utazás, majd 15 perc munka. De legalább nem színpadon, nyilvánosság előtt.
UPDATE: Tolmácsolás utolsó pillanatban elmaradt, mert az újságírók pánikszerűen távoztak a helyszínről. FCK.

Vezérlő / automatikus gyorsrágerjedés

Kategória: semleges karma — Zsee at 1:34 du. on Hétfő, október 22, 2007

vezérlő

gerjesztő

(Read on …)

Mission completed

Kategória: semleges karma — Zsee at 2:43 du. on Péntek, október 19, 2007

Feltöltve, done and dusted
Végre bazze…

Földalatt

Kategória: pozitív karma — Zsee at 10:53 de. on Hétfő, október 15, 2007

X-akták
Sárdagasztás a föld alatt, tiszta X-akták. Az index cikkében jók lettek a fotók. B visszafut a mankójáért, kovboj presszó. Rövid megemlékezés az istvántelki vasúti átjáróban. A földön még ott volt a váltókar egy darabja. Feltettük a képek mellé.

Már csak 10 oldal

Kategória: semleges karma — Zsee at 1:24 de. on Szombat, október 13, 2007

és befejezve a projekt. Csak a flow tartson ki még négy napig. Murakami nem kapott Nobel-díjat. Sztem azért, mert nagyon érezni rajta, hogy exportra készül. Kár.
Kilátás

Mondd csak

Kategória: semleges karma — Zsee at 4:26 du. on Péntek, október 12, 2007

Melyikajtón?
melyik ajtón menjek be?

Atomleves

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:45 de. on Szerda, október 10, 2007

Atomleves / Autumn Leaves

Azaz őszi levelek.

NYENI

Kategória: semleges karma — Zsee at 1:50 du. on Hétfő, október 8, 2007

Ma éppen a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság talált meg, hogy a héten pótoljam a hiányzó bevallásaimat. Folytatásos rémregény a Bizottsággal és a KPMG-vel. Azt mondja az ügyintéző, hogy még a héten adjam be. Kérdezem, hogyan? Töltsem le a honlapról az adatlapot, küldjem be postán. Akkor ők küldenek majd egy floppy-t (érted, floppy-t, nincs is itthon meghajtóm hozzá), telepíteni kell a programot, kinyomtatni a bevallást, aláírni, és visszaküldeni. Megnéztem a tavalyi NYENYI bevallást, a nevem van rajta, cím, adószám, NYENYI kód és ennyi.Ügyfélkapun nem lehet beadni, ne is próbálkozzak. Lassan már floppy-t sem lehet kapni egyébként, elektronikus közigazgatás rulez. A pozitív oldala az egésznek, hogy a kifizetések már megtörténtek, késedelmi kamatot nem verhetnek rám, max. mulasztási bírságot a bevallások miatt.

következő oldal »