karmafactory.hu

Engineering the consequence

750

Kategória: semleges karma — Zsee at 7:15 du. on Hétfő, március 28, 2011

Luxemburg minden lakosára négymillió dollár bruttó külső adósság jut, azaz a teljes állomány a GDP 4636%-át teszi ki, mégsem fuldoklik adósságspirálban (a bruttó külső adósság alá tartoznak az értékpapírok, származékos termékek és közvetlen tőkebefektetés is). Többek között ezért sem érdemes nyers statisztikai számadatokból következtetéseket levonni.

Planet Foot, FR-LUX 2:0

Kategória: semleges karma — Zsee at 2:06 du. on Szombat, március 26, 2011

748

Kategória: semleges karma — Zsee at 11:29 de. on Péntek, március 25, 2011

Tizenhét ‘tagnyi
elégtelen módja az
önkifejezésn

747

Kategória: semleges karma — Zsee at 5:03 du. on Csütörtök, március 24, 2011

Valaki elvitte a disznókat. Már korábban is többször leszedték őket, de a képeket mindig otthagyták a padlón. Most már csak a hűlt helyük van. Tulajdonképpen megértem. Ha lelked mélyén disznó vagy, aki ember formájában reinkarnálódott, akkor valóban sértő ahogy a fajtádat pörzsölik.

746

Kategória: semleges karma — Zsee at 5:59 du. on Szerda, március 23, 2011

“In this age of rapid change and fierce competition, the need to compare things is growing. In grammatical terms we can do this by using the positive, comparative and superlative forms of the adjective.”
Langenscheidt, German Grammar in a Nutshell, 2010, p. 56.

745

Kategória: semleges karma — Zsee at 11:45 de. on Kedd, március 22, 2011

“Now the first step of solving any problem is acknowledging the reality of the situation you’re in. And the reality of our society that we’re in is that there are thousands and thousands of people out there, leading lives of quiet, screaming desperation, where they work long hard hours at jobs they hate, to enable them to buy things they don’t need to impress people they don’t like.”
Nigel Marsh, TEDx Sydney, 2010

744

Kategória: semleges karma — Zsee at 12:54 de. on Hétfő, március 21, 2011

Kurvára nem érdekel a politika. Agyatlan szarfaszú köcsögarcúak amerre a szem ellát. És a legbosszantóbb az egészben, hogy nincs egyszerű opt-out lehetőség, az embernek konkrét erőfeszítéseket kell tennie, hogy kizárja ezt a céltalan agresszióhajhászást az életéből. A kiegyensúlyozottság jegyében mától mindkét oldal szószólói Hide all-ra kerültek. Egyes elemzők a “törzsi” jelzővel próbálják jellemezni a magyar politikai élet színvonaltalanságát és irracionalitását. Most, hogy a francia szókincsem fejlődésével már egyre gyorsabban közeleg a Szomorú trópusok vége, ezt a kijelentést legalábbis a dél-amerikai indiánok nevében ki kell, hogy kérjem. Egyébként meg az AdBlockerek mintájára vevő lennék egy PoliticsBlocker böngészőkiegészítőre.

London 2011

Kategória: semleges karma — Zsee at 8:30 du. on Péntek, március 18, 2011


Tájrendezési understatement

742

Kategória: semleges karma — Zsee at 5:21 du. on Csütörtök, március 17, 2011

A magyar napok keretében párhuzamos fotókiállítást szerveztünk Luxembourgban és Brüsszelben, amiben egy munkatársunk szenzációs disznóvágásos képei is szerepelnek. Kedden reggel a luxembourgi képek közül két disznósat leszedtek a falról és begyűrtek a virágkaspók mögé. Hogy militáns vegások vagy egyéb világnézeti okokból disznofóbok voltak-e, nem tudni, az mindenesetre érdekes, hogy a toleranciát és a másokkal való békés együttélést előmozdítani kívánó überszervezet felvilágosult dolgozói nem tudtak megbírkózni egy több tízmillió közép-kelet-európai által gyakorolt tradicionális népszokás vizuális feldolgozásával. A malac azóta visszakerült, és a teljes kollekció kb. április végéig nézhető meg a luxembourgi JMO épület C-folyosóján és a brüsszeli G6 épület éttermében.

741

Kategória: semleges karma — Zsee at 2:06 du. on Vasárnap, március 13, 2011


Véget értek a magyar napok, két nap alatt három Lajkó Félix - Brasnyó Antal koncertet hallgattam végig, azóta szinkópában veszem a levegőt is.