karmafactory.hu

Engineering the consequence

891

Kategória: semleges karma — Zsee at 4:35 du. on Kedd, március 26, 2013

Az idén még csak vakuval fényképeztem. Ez most nem tudom, h az időjárást, vagy engem minősít-e jobban.

890

Kategória: semleges karma — Zsee at 10:23 de. on Péntek, március 22, 2013

Új épületbe költöztünk munkaügyileg, közelebb az anyaszentintézmény kebeléhez. Az egyetlen hátrány, hogy napi 20 perccel többet kell dolgozni, de cserébe majdnem akkora az irodám, mint a nappalim. Az egyik fala üveg és pont a szomszédos uszoda parkjára néz. Az imént vettem szubvencionált eszpresszót és lazacos bagelt a büfében, majd a könytárból elhoztam egy ingyenes Financial Times-t. Az első tavaszi napfényben lektorálok hátradőlve, és azt hiszem, hogy bejön ez az új munkahely.

889

Kategória: semleges karma — Zsee at 10:43 du. on Kedd, március 19, 2013


My shadow sits down in the snow and shakes his head from side to side. “But you won’t listen, will you?” “I have responsibilities,” I say. “I cannot forsake the people and places and things I have created. I know I do you a terrible wrong. And yes, perhaps I wrong myself, too. But I must see out the consequences of my own doings. This is my world. The Wall is here to hold me in, the River flows through me, the smoke is me burning.
I must know why.”

Autoplagizáció

Kategória: semleges karma — Zsee at 6:03 du. on Kedd, március 12, 2013

Kurvára örültem magamnak, h milyen jó kis dalt írtam, erre ma reggel önkéntelenül is egy régi Sisters of Mercy dallamot kezdtem dúdolgatni. Most meghallgattam a számot, és ugyanaz a hangnem, elég hasonló a gitáreffektezés és ugyanaz a hangulat. Azért javamra legyen mondva, h a dallam és az akkordkombináció eltér. Egyedi és originál vagyok, na.

887

Kategória: semleges karma — Zsee at 1:08 de. on Vasárnap, március 10, 2013

Dobban és csapkod,
hálóba ragadt madár.
Lüktet az élet.

886

Kategória: semleges karma — Zsee at 12:36 de. on Kedd, március 5, 2013

A brüsszeli pszichotréning csúcspontjaként elvittem egy körre az egyik csoporttárs Land Roverét. Klasszikus Defender, angolzöld, fehér acélfelnikkel és fehér tetővel, pótkerékkel az orrán. Ezek a böhöm kockák mindig instant get érzést adnak. Már csak egy drótszőrű vizsla hiányzott a csomagtartóból.

885

Kategória: semleges karma — Zsee at 12:24 de. on Vasárnap, március 3, 2013

Utolsó előtti konstelláció képzés a program befejezése előtt. Kvázinyelvészként nekem leginkább ez az egész transzverbális nyelv jön be, ahogyan a tudattalan egy sajátságos szintaxissal kommunikál a tudatos réteg alatt. Mondjuk azért az zavaró tud lenni, amikor szünetben beindul a homeopátiás és ezobio savazás, meg egy jobban sikerült rendszerállítás után küzdelem folyik a papírzsebkendőkért. Hiába, a hamis próféták útját síró nőstények szegélyezik.