karmafactory.hu

Engineering the consequence

002

Kategória: semleges karma — Zsee at 6:27 du. on Kedd, január 10, 2017

Első nap az idén, amit reggel edzéssel kezdtem. A terv az, hogy kedden és csütörtökön munka előtt személyi edzés, ami alatt legalább a francia szlenget is gyakorlom. Szerda este jóga, és pénteken vagy hétfőn még egy futás vagy valami lájtos levezetés a céges konditeremben a mínusz kettőn, amíg elég jó nem lesz az idő munkába bringázáshoz.
Lassan befejezem a data science képzést, az év hátralevő részében először is C# programozás, hogy megtanuljak Studio pluginokat írni, aztán neurális hálózatok Pythonban, nyár végére jó lenne megcsinálni a dokumentumtípus-specifikus MT engine projekt pilotját.
Legalább két bringásverseny: ebből egy kötelezően a három belga klasszikusból, a Liége-Bastogne-Liége mindenképpen, a Ronde van Vlaanderen már túl zsúfolt volt a múltkor, a Paris-Roubaix pedig könyörtelen. Legyen mondjuk az LBL és a helyi Charlie Gaul.
Legalább két félmaraton: a május 1-jei Beckerich a lux-belga határnál az erdőben, az ING Night Run, és esetleg az őszi Route du Vin. Plusz még fakultatívan a DKV Urban Trail.
Tervek. Tervek. Tervek. Most le is megyek cigizni.

Nincsenek megjegyzések »

Nincsenek még megjegyzések.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>