karmafactory.hu

Engineering the consequence

Nap, víz, szúnyogok, fagyi

Kategória: egyebek, pozitív karma — Zsee at 7:04 du. on Szombat, március 31, 2007

A kutya az interfészBebódultan fekszik, ugyanúgy ébred, elindul, aztán utat téveszt, de végül odatalál. Már para volt, hogy csak beton, és zöldet nem is fogunk látni. Meglepődtem, nem is tudtam, hogy szerb volt Szamos Mátyás, a marcipánmen. Szúnyogtámadás a parton, aztán fehér szálak, öt darab, csillag alakban. Kivasalva. Ja, úgy. Ember becsusszan a mángorlóba, közben kiabál egy kicsit, aztán kisimulva jön ki. Tegnap Ellátóban jött egy színész srác, kicsit Sztalkernek nézett ki, a bőrkabát is majdnem ott volt, mellette meg S ült, aki úgy nézett ki mint az Író. Lehet, hogy én lennék a Professzor? Ezt nem tartom valószínűnek. Persze, ennek is megvan az előnye, mert ha jól emlékszem, a sztalker az írót küldi be a húsdarálóba maga helyett, nem a profot. Stone dead tripper, dying in a fantasy.
Well, I guess that’s why I’ve always got the blues.

It all began in Africa..

Kategória: semleges karma — Zsee at 8:12 du. on Péntek, március 30, 2007

Dekorációként pedig egy afrikai családi idill a Kolle Rebbe ügynökség jóvoltából (ezüstérmes az illusztráció kategóriában).
Családi idill Afrikában

Concours szubkult

Kategória: semleges karma — Zsee at 8:00 du. on Péntek, március 30, 2007

Ma voltam EU-s versenyvizsgán, meglepődtem hogy mennyi ismerőssel találkoztam. Úgy tűnik teljes szubkultúra épül ki a konkúrozásra. Ott volt A, aki Bukarestből jött át vizsgázni, egy másik A, volt munkatársnőm, aztán P, akivel szintén egy helyen dolgoztunk valaha, és egyébként meg konzervatív vidéki tiszteletesnek álcázza magát, és M, volt gyakornok a volt munkahelyemen. Aztán valami szocreálból itthagyott Hársfa söröző nevű helyre ültünk be néhányan a Novoteltől nem messze, és mindenki arról beszélt, hogy milyen vizsgán volt már, meg hogy melyikről miért dobták ki. Kezd egy kicsit szabadidős szórakozásra hasonlítani. Nekem el kellett döntetni, hogy tegnap tanulok, vagy lemegyek Kasztróba, aztán a virágzó cseresznyefaszerűségekre meg a parkra nyíló ablaknál alszok, nyilván, hogy a zsé terv mellett döntöttem.

Ego of the day

Kategória: semleges karma — Zsee at 12:57 du. on Csütörtök, március 29, 2007

Titkos küldetésen BAZ megyében.
Egó és lakat, felülírás
Becherpig stílusban: híd, lakat, Szinva-patak

Jailbird

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:35 de. on Hétfő, március 26, 2007

Itthon

Kategória: semleges karma — Zsee at 11:44 de. on Vasárnap, március 25, 2007

Hazafelé leszállás után hamar kiderült, hogy általam felfedezni vélt jobboldali egység csupán illúzió, OV és DI között csak a repülőtéri lépcső volt a közös platform. Meg gondolom a berlini ünnepség, amin kint voltak. Amikor begurultunk Ferihegyre, OV és csapata feltünően hátramaradt a gépen, sztem őket minibusszal hozták be, mert az útlevélellenőrzésen sem voltak ott, míg DI és kísérője velünk együtt várakozott a csomagokra, eközben kezében fekete kalappal, arcán túlméretes piroskeretes napszemüveggel próbálta kamuflázsolni magát. Nekem meg most jutott eszembe, hogy másnaposságomban elfelejtettem Islamische Zeitungot venni. Pedig azt akartam olvasni az út alatt, mert a tegnapi díjkiosztós partiról hazafelé egy török taxisofőrrel végigbeszélgettem az utat, magyarázta, hogy Esztergom neki a rote Apfel, meg hogy Pécsen a dzsámi, és hamamok Budán, aztán gondoltam, hogy én is ismerkedek egy kicsit az ő kultúrájával.

Hazafelé

Kategória: semleges karma — Zsee at 8:24 de. on Vasárnap, március 25, 2007

Úgy látszik a Ferihegy az egyetlen nemzetközi repülőtér, ahol ingyenes a wifi, itt a Tegel wifije is fizetős. Jobboldali celebritásfelvonulás van a tranzitban, D. Ibolya és O. Viktor álltak előttem az átvilágításnál, most OV éppen Travel Value feliratú nejlonzacskóval száll fel a gépre. Lassan követem én is.

Előre Jürgenek és Brünhildék

Kategória: pozitív karma, semleges karma — Zsee at 3:31 de. on Vasárnap, március 25, 2007

mini.JPGAzt hittem, hogy immunis vagyok a reklámokra. Úgy tűnik, nem minden szempontból. MINI kell nekem, kompresszoros, kékszínű, fehér csíkokkal, azonnal, John Cooper Works változatban. A Jung von Matt ügynökség bekaphatja, amúgy is első helyezést értek el az ADC-n. Ez nem volt szép tőlük. Mármint az, hogy bebizonyították nekem, hogy én is befolyásolható vagyok. Mert hogy nem az a lényeg, hogy elhitesd velem, hogy kell nekem, hanem az, hogy én érezzem úgy, hogy magamnak választottam, függetlenül, külső befolyástól mentesen.
(Read on …)

A little less gravity, pls.

Kategória: pozitív karma — Zsee at 11:46 de. on Szombat, március 24, 2007

Most éppen nyertes rövidfilmeket és reklámokat mutatnak. Eddig ez a legzseniálisabb, tegnap találkoztunk a producerével is:
http://www.droppingknowledge.org/bin/home/home.page

It’s 11 o’clock somewhere

Kategória: egyebek, semleges karma — Zsee at 11:18 de. on Szombat, március 24, 2007

Tegnap Potsdamból hazafelé érdekes beszélgetést folytattunk P-vel, a Kreatív magazin főszerk.-ével. Onnan indult ki a téma, hogy a babelsbergi stúdióban összeefutottunk egy német lánnyal aki a Grundy UFA-nál dolgozik, a Jóban Rosszban német eredetijét csinálják, és valahogy előkerült a youtube, meg hogy miként fogja a tube a mozgóképes tartalom célbajuttatását megváltoztatni, meg blogok meg minden.
(Read on …)

következő oldal »