karmafactory.hu

Engineering the consequence

886

Kategória: semleges karma — Zsee at 12:36 de. on Kedd, március 5, 2013

A brüsszeli pszichotréning csúcspontjaként elvittem egy körre az egyik csoporttárs Land Roverét. Klasszikus Defender, angolzöld, fehér acélfelnikkel és fehér tetővel, pótkerékkel az orrán. Ezek a böhöm kockák mindig instant get érzést adnak. Már csak egy drótszőrű vizsla hiányzott a csomagtartóból.

3 megjegyzés »

Megjegyzés > Borisz

2013. március 5. @ 14:48

Végre egy jó bejegyzés, abszolút instant get, és amig nem volt ez a gyalogosvédelem bootie juice még egy gallyazórácsot is fel lehetett rá csapni.

Megjegyzés > Zsee

2013. március 6. @ 0:38

jaja, jó az a gallyazórács, meg minden, de igazából csak erdőben csapatásra, aszonta a srác, ha nagyobb sebességgel ütközöl vele, akkor szívsz, mer a lendiknél az alvázhoz van rögzítve, és az orrész meggyűrődése helyett az energia úgy nyelődik el, hogy beleállsz a kormányba vagy az öv eltöri a kulcscsontodat. ezek sztem igazából nem is autók, hanem nagysebességű traktorok. de ha nem lennének ilyen drágák, simán ilyet szereztem volna a scooby helyett. mindegy, legközelebb otthon leszek, megyünk gyorsulni a turulhoz a sportkombiddal.

Megjegyzés > Zsee

2013. március 6. @ 22:00

ja, és majdnem elfelejtettem, a landroveres srácot konkrétan borisznak hívták.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>