karmafactory.hu

Engineering the consequence

IKEA go Verdana

Kategória: semleges karma — Zsee at 2:06 du. on Péntek, szeptember 4, 2009

Az a jó az internetben, hogy minden létező dologra van szubkultúra. Múltkor az atomóra-geekeken szórakoztam hetekig, most a betűkészlet-geekek vannak soron. Rengeteg különböző betűtípus között élünk, mindennapi életünk részei, általában nem veszünk róluk tudomást. A legtájékozottabbak esetleg tudják, hogy a tavalyelőtt az 50. születésnapját ünneplő Helvetica volt sokáig a leggyakrabban használt typeface, aztán felváltotta a Microsoft által favorizált Arial, ami tulajdonképpen a Helvetica átirata, de így nem kell rá jogdíjat fizetni. Egy betűtípus a céges imidzs része, így van vele például a Leica, Zeiss, Audi, és az IKEA is így volt. Egészen mostanáig. Most kézbesítik a 2010-es évad katalógusait, ami a jellegzetes IKEA betűtípus helyett a Microsoft által unalomig ismételt Verdanával van szedve. A betűkészlet-geekek természetesen egy emberként hördültek fel a világ minden pontján, lám, az emberi érzékenység határtalan.

6 megjegyzés »

Megjegyzés > Badass Cyborg

2009. szeptember 4. @ 23:04

Megnéztem a balcsisakat, egyrészt összesen van tíz kép, elég random(?), másR. meg mintha direkt a hasamat lőtted rajta pedig már lejöttem a sörről is egy éve. Ejj.

Subculture 4 shauwna shaftz ‘4(+%:+!! aka Da P-Juice

Megjegyzés > Zsee

2009. szeptember 7. @ 18:36

FotómŹvÊszet hßmikÊm, fotómŹŹŹŹvÊÊÊszet.

Megjegyzés > BADASS CYBORG

2009. szeptember 8. @ 10:56

Na itt alapvetően mindig is eltért a véleményünk. Például hogy a Szabó Győző ujjazza a szegény Borit az művészet e. Szerintem csak egy béna ujjazás de sokan még pénzt is hajlandóak adni érte.

Megjegyzés > Zsee

2009. szeptember 8. @ 18:11

Én csak a RĂĄba RolandrĂłl tudok. Lehet, h az egyik mĂĄsik szereposztĂĄs volt…

Megjegyzés > Roland (RĂĄba - Hun)

2009. szeptember 9. @ 13:29

RR Would like to object strongly to such poor language and accusations related to infamous sexual performance.

No animals were injured nor female got fingered during these artistic activities (with the acceptable and notable exception of IrĂŠn Psota - Hun (she looks like a man anyway)).

Megjegyzés > bugris

2009. szeptember 11. @ 23:07

Rooland, Rooland, jol kib…tak veled az anyadek!

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>