karmafactory.hu

Engineering the consequence

MŹŹŹbizonylat

Kategória: semleges karma — Zsee at 1:24 du. on Csütörtök, november 12, 2009

Nem hiszem el, a felnik miatt megszívtam a műszaki vizsgán. A magyar forgalmit bevonták, a luxemburgit meg még nem adták ki, mert kell még az eredeti törzskönyv. Oké, hét végére ideér otthonról, addig menjek át a vizsgálósorra, megcsinálják a műszakit, aztán utólag beviszem, és megkapom a papírokat. A műszaki vizsgálaton már sorra sem kerültem, mert közben az előszűrést végző derék bierger TÜV-műbizonylatot követelt az alufelnikről. Mondom így vettem a kocsit, meg amúgy is gyári a méret, hagyjon már békén. Nem, műbizonylat kell. Utoljára a Trabantom sportkormányával szívattak így folyamatosan a rendőrök, oké, elmegyek gumishoz, hátha ad. Megnézzük, ezt a típust nem vizsgálta be a TÜV, srác szerint ganz unmöglich hogy ezzel levizsgázok, az meg absolut ausgeschlossen, hogy okosba adjon igazolást. Gyári lemezfelni többe kerül, mint egy utángyártott alu, úgyhogy be kellett rendelnem egy új, az előzővel szinte teljesen megegyező garnitúrát.
Mi jĂśhet mĂŠg?

3 megjegyzés »

Megjegyzés > Gyuri

2009. november 13. @ 14:33

kĂŠrek egy “Előtte” ĂŠs “UtĂĄna” c. fotĂłt publikĂĄlni az autĂłrĂłl, felnikről :-)

Megjegyzés > Fekete Zoltan

2009. november 13. @ 14:46

Szia!
Auto ugyekben relativ penge vagyok.Munkahelyemen gepkocsiparkkal foglalkozom egy Gyurinak is en lottem a Polot.
Szoval a Cts-en sajnos a pacaknak igaza van , mert a 98-as vagy a 99-es rendelet szerint ha nem gyari lemez vagy alufelnid van akkor kell vinned a felni gyartojatol egy bizonylatot AGB-t , hogy a felszerelt feni a Te autodnak mindenfele szempontbol megfelel!!!!!Amennyiben ez nincs akkor nincs ervenyes vizsgad sem!Valamint ha netalantan “hebrakolt” felnivel koccansz fuggetlenul attol , hogy ki a hibas a birosag , biztosito ….. is rendesen megszivathat , mert az okozott kar abbol szarmazhat , hogy a sufniban tuningol jargany megtudott vonla allni ha nem ezek a gumik felni stb stb stb lettek volna rajta!!!!Szoval megint csak hunyo vagy!Ha barmi mas valtoztatas van a kocsidon akkor azt meg jo lenne privatban megbeszelni , meg mielott akarhanyadszorra is kidobnak a Cts-rol , mert lehet , hogy neked a nemetektol kell eloszor beszerezned egy okmanyt es onnantol kezdve nagyjabol nyert ugyed is lehet Sandweileren!
Udvozlettel
Fekete Zoltan

Megjegyzés > Zsee

2009. november 13. @ 15:16

Köszönöm az infókat, más változtatás már nincsen, még mielőtt kijöttem visszakapta az eredeti kipufogót, múlt héten kiszedettem a xenont, a gumisnál azt mondta a srác, hogy az új felnik mellé adnak igazolást, már nálam az eredeti törzskönyv is, szóval remélem innentől egyenes út vezet a taxisrendszámig :-)

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>