karmafactory.hu

Engineering the consequence

607

Kategória: semleges karma — Zsee at 4:12 du. on Szerda, február 10, 2010

Jógázás közben szemrevételeztem az Ashtanga csoport többi tagját, van néhány kurvára bosszantó arc. A nők között valahogy alacsonyabb az irritációs együttható, néhány ezoterika, egy tehénszemű shakira, pár farnehéz mediterrán, egy csapat ruganyos délszlávval kiegészítve. Ellenben a faszik között van kettő kurvára bosszantó köcsög. Az egyik valószínűleg homár, fullos testhezfeszülős-pöcsdomborítós cuccban nyomul, azt hiszi, h az oktatónál is jobban tudja az ászanákat, stréberül bámulja a szerinte tökéletes beállásait a tükörben. A másik szarzsák egy ötven körüli bankár, mindig később érkezik, és következetesen csajok közé fúrja be magát a matracával, az údzsáji légzésről meg azt hiszi, hogy tüdőembóliás mocsári disznót kell utánozni. Miután néhányszor lendületből próbálta eltörni a saját gerincét és akkor is teljes lótuszt nyom, ha ezzel nyolcast tesz a lábszárcsontjába, kezdem azt hinni, hogy öncsonkítócsoportba jelentkezett, csak elfelejtettek szólni neki, hogy az egy másik emeleten van. Mindezek tetejébe tegnap vettem észre, hogy minden alkalommal behozza magával a pénztárcáját és a tollait. A tollait bazmeg. Ott figyel a matraca mellett egy Montblanc meg egy Cartier. Szánalmas.

2 megjegyzés »

Megjegyzés > Gyuri

2010. február 11. @ 12:18

és milyen az aquagym? :-)

Megjegyzés > Zsee

2010. február 11. @ 15:00

mint amikor félresikerült freestyle után a derékig érő hóban, snowboardot a fejed fölött magasba tartva próbálsz meg visszagyalogolni a pályára…..

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>