karmafactory.hu

Engineering the consequence

635

Kategória: semleges karma — Zsee at 4:56 du. on Kedd, május 4, 2010

Léa Linster csodálatos volt, homár spárgával, Mosel-völgyi rizlinggel, majd gromperekichelcher-szerű bundában sütött, rozmaringmártásos bárány spanyol vörössel, creme brulée, és végezetül valami epres sütemény hitlerszalonnával, balzsamecetes-joghurtos fagyival és ringlópálinka. Tökéletes kiszolgálás, a vacsora közepén a chefin kijött a konyhából, odament minden asztalhoz személyesen üdvözölni a vendégeket, nemrég volt nála magyar gyakornok, kérdezte, hogy én is séf akarok-e lenni mint ő, ki kellett hogy ábrándítsam. Az este végén kezdtek kétségeim lenni a másnapi programmal kapcsolatban, de végül sikerült mintegy tíz másodperccel a kitűzött két óra húsz percen belül lefutni a félmaratont. Tartalmas hétvége.

6 megjegyzés »

Megjegyzés > zarek

2010. május 4. @ 20:30

gratulálok!

Megjegyzés > Zsee

2010. május 5. @ 10:01

köszönöm. utólag visszagondolva közel sem volt olyan megerőltető, mint amire számítottam. persze mondanom sem kell, hogy több mint egy órával az első helyezett után értem be. ezen a környéken a helyiek a majálisra készítenek egy Maitrank nevű italt (de Maitrank gëtt mat engem Gemësch vu wäissem Wäin, e bësse Cognac, Zocker, Orangen a mat den aromatesche Bléie vum Meekräitchen), szerencsés egybeesés volt, nem mondom hogy a kedvencemmé vált, de kellemes tavaszváró íze van. mert itt még mindig csak várjuk, és kurvára nem jön.

Megjegyzés > zarek

2010. május 6. @ 20:03

Meekräitchen?

Megjegyzés > Zsee

2010. május 6. @ 21:47

Magyarul úgy tűnik szagosmügének vagy májusfűnek hívják.

Megjegyzés > zarek

2010. május 7. @ 16:48

hm. ismertem egyszer egy lányt, aki esküdött a fehér borban áztatott szagosmügére.

Megjegyzés > Raffica Akimbo + FMJ

2010. május 25. @ 11:18

És mi lett ezzel a lánnyal?

Hogy folytatódik a történet

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>