karmafactory.hu

Engineering the consequence

CD-77-12

Kategória: semleges karma — Zsee at 8:10 de. on Csütörtök, szeptember 2, 2010

Először fordult elő, hogy Luxembourgban majdnem leszorítottak az útról biciklizés közben. Mélybordó Volkswagen Phaeton, rendszáma CD-77-12, az Európai Unió Törvényszékének szolgálati autója, mindketten munkába mentünk, ő a bírósági épület mélygarázsánál kanyorodott le, a honlapjukon található fényképek alapján valószínűleg a lengyel vagy a finn bírónő volt. Már korábban is megfigyeltem, hogy a negyvenes-ötvenes, céges autóval járó nők alkotják a közúti közlekedés egyik legveszélyeztetőbb csoportját. Gondolom azért, mert vezető beosztásuknál fogva azt hiszik, hogy vezetni is tudnak.

4 megjegyzés »

Megjegyzés > Vinnie Gognitti

2010. szeptember 3. @ 8:17

Emléxel HRs Mariann-ra mindig azt mondta hogy “veszek benzint” nem azt hogy “tankolok” plusz dízelszara volt. Most olvasom a joystickos csávó szerint “God did not create the universe ” mi jöhet még? One good lie and a river of blood?

Megjegyzés > zarek

2010. szeptember 4. @ 15:54

a lengyel volt, tuti. ahogy azok vezetnek… csakis Varsóban nézek körül mindig zöldnél a zebrán, mert ott még simán előfordul, hogy rámkanyarodik egy autó.

Megjegyzés > Zsee

2010. szeptember 5. @ 22:21

gondolkodtam rajta, hogy írok neki egy emailt, hogy figyeljen már oda, előtte még egy kört futok a rendszám alapján. a joystickos csávónak most olvastam a magánéletéről, az a második felesége, akitől most elvált, eredetileg annak a faszinak a nője volt, aki a beszédszintetizátorát készítette, majd lelépett vele.

Megjegyzés > Vinnie Gognitti

2010. szeptember 6. @ 11:23

Ez mekkora mint egy rossz usás sorozatban, bosszúból a gyp meg lelép a fogorvosával vagy jóga oktatójával MEGAROFLCOPTER?

A joyra coca colás dobozokat kötnek, maca ölébe, JUST MARRIED “pleaze me orally now” mondja a géphang és elgurulnak a naplementébe, miközben halkan hallod az elektromotr surrogását. ÉletXP

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>