karmafactory.hu

Engineering the consequence

Előre Jürgenek és Brünhildék

Kategória: pozitĂ­v karma, semleges karma — Zsee at 3:31 de. on Vasárnap, március 25, 2007

mini.JPGAzt hittem, hogy immunis vagyok a reklámokra. Úgy tűnik, nem minden szempontból. MINI kell nekem, kompresszoros, kékszínű, fehér csíkokkal, azonnal, John Cooper Works változatban. A Jung von Matt ügynökség bekaphatja, amúgy is első helyezést értek el az ADC-n. Ez nem volt szép tőlük. Mármint az, hogy bebizonyították nekem, hogy én is befolyásolható vagyok. Mert hogy nem az a lényeg, hogy elhitesd velem, hogy kell nekem, hanem az, hogy én érezzem úgy, hogy magamnak választottam, függetlenül, külső befolyástól mentesen.

nin.JPGA kiállításról kifelé vettem észre, hogy pont a Tempelhof repülőtérrel szemben lesz NIN koncert, a rajongók meg már ott ülnek a hely előtt. Én a trendet vadásztam, ők meg a Trentet. Amúgy is érdekes ez a dolog, valószínűleg a téridő hálójában vannak csomópontok, ahol események és entitások találkoznak. Ezt mondjuk a B úgy fogalmazná meg, hogy összefújja a szemetet a szél.
A Reichstagnál most ünneplik hatalmas felhajtással volt munkaadóm 50-ik születésnapját, minden tele rendőrökkel, meg kékpulóveresekkel feltöltött civil autókkal, helikopterek kőröztek az égen amikor sétálni voltam, villogós konvojok, meg a szokásos felhajtás. Hatalmas transzparens a Brandenburgi kapunál, hogy az USA üdvözli a tizenkétcsillagost fennállásának félszázados évfordulóján.
Az ADC gĂĄlĂĄn a dĂ­jak meg szĂśgek voltak, ĂŠrted, nails, kĂĄbĂŠ huszonĂśt centisek, kilenchĂźvelyk, meg modern, meg sĂ­rĂĄsĂłk, meg koporsĂłszĂśg, meg Kundera kĂśszĂśn hogy szevasz.
Átrendeződünk. Mi vagy a körülményeink. Ahogy kívül, úgy belül. A hexagramma is ezt jelképezi állítólag, a két háromszög egymásba ér. Lenn és fenn. Kívül és belül. Interakció és interdependencia, vagy mi. Akarsz valamit kint, akkor rendezd le magadban először. Kívül változik valami, téged is magával ragad. És ez így van jól. Minden összefügg mindennel. Egészen pontosan fogalmazva, valamilyen szintű korreláció tetszőleges két jelenség között is felfedezhető. A kauzalitást meg hagyjuk meg másnak, a pincének vagy a padlásnak.

Nincsenek megjegyzések »

Nincsenek még megjegyzések.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>