karmafactory.hu

Engineering the consequence

Overnight / tomorrow nexxt

Kategória: semleges karma — Zsee at 6:04 du. on Szerda, április 18, 2007

Garas Dániel operatőr látványterve a filmhezMásnapra még nem állt össze, csak utána. Nagyon jó képekkel és látványvilággal, de ha úgy ülsz be megnézni, hogy nem vágod az alapfogalmakat, akkor nem ebből a filmből fogod megtanulni őket, és érteni sem lesz könnyű, hogy mi történik. Ellenben ha kiadják DVD-n, és úgy csinálják meg, mint a Krétakör Feketeországát, hogy az extrákban rövid bejátszásokban lenyomják a háttérinfókat, vagy valami dokumentumfilmet a pesti tőzsde aranykoráról, akkor zseniális lesz az egész. Bodó Viktor már játszott hasonló karaktert, Rex Madisont, azaz inkább az amerikai pszichós Patrick Batemant a Nexxt-ben.
Egy csomó kritika nagyon hiányolta a filmből a pörgést. Sztem meg pont a pörgés hiánya adta meg neki azt a nihilista hangulatot, amit akkor érezhetsz, ha befáradva mindent egy lapra teszel fel. Amikor a sok zajban megtalálod a csendet, és a rohanás monoton unalommá válik.
Meg persze a taliĂĄndĂśrĂśgdi ĹąrtĂĄvkĂśzlĂŠsi fĂśldi ĂĄllomĂĄs, A csillagĂĄsz ĂĄlma, Igor Szucsev professzorral, ahol Nagy Zsolt, a nĂŠvtelen terrorista, kilĂĄncolta magĂĄt az egyik Intelsat parabolĂĄra. Ma mĂĄr majdnem rĂśhejesen hangzik, hogy max. 2 megabit/sec sebessĂŠggel mĹąkĂśdĂśtt az Ăźzemen kĂ­vĂźl helyezett mĹąholdas rendszer, ami egy mai izmosabb DSL kapcsolatnak felel meg.

2 megjegyzés »

502

Megjegyzés > Borisz

2007. április 20. @ 14:42

NĂĄlam van a Darren Arronofski Ăşj filmje ha ĂŠrdekel
De sztem ma nĂŠzem meg. A “Domino” nem volt rossz

KnyĂĄz Potemkin Nemzetellenes FelszabadĂ­tĂĄsi Frontvonal

520

Megjegyzés > Borisz

2007. április 26. @ 17:25

KnyĂĄz Potemkin Nemzetellenes FelszabadĂ­tĂĄsi Frontvonalnak tetszett az Ăşj HannibĂĄl KannibĂĄl epizĂłd is! Szerintem simĂĄn ĂŠrdekes

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>