karmafactory.hu

Engineering the consequence

Merre lejjebb, emberek?

Kategória: negatív karma — Zsee at 2:12 de. on Péntek, május 18, 2007

“az érintettek arra hivatkoztak, hogy a nő maga ajánlkozott fel”

“a helyszínen látott készpénz miatt “kattant be”, és nehéz anyagi helyzete vitte rá az egész rendőrség számára kínos cselekedetre.”

“a móri vérengzéssel összefüggésben kedden őrizetbe vett 34 éves tatabányai férfi rendőr volt a bankrablás idején”

A legjobb családban is előfordul, mi? Valóban:

“a helyi Szent Borbála Kórház gyermekosztályát vezető T. Ágostont a tatabányai bíróság első fokon két év hat hónap börtönre ítélte három lányával huzamosabb időn keresztül folytatott szexuális kapcsolata miatt. (…) T. Ágoston 1994-ben indult az MDF színeiben. Az akkor még köztiszteletben álló orvost tatabányai városi listájára vette fel a párt.”

Miután olvasta a cikket, L megjegyezte, hogy soha nem értette, hogy a T. Ágoston lánya miért olyan furcsa, és sül bele mindig a zongoradarabba, amikor a zeneiskolában előadást tartanak.

Johannesburgban amikor a szálloda őslakos pincéreivel söröztem és beszélgettem, becsatlakozott egy botswanai Mercedes ügynök, akit mindenki irigykedve hallgatott, amikor azt magyarázta, hogy náluk a nemi erőszakért finoman szólva is brutális, a helyi közösség által elintézett kivégzés jár. Persze a halálbüntetéssel nem értek egyet, és soha nem is fogok. Ellenben, ha DNS vizsgálattal kétséget kizáró módon bizonyítható, hogy valóban ezek a REBISZ-es állatok voltak az elkövetők, akkor a következőket javaslom:

1. Élő adásban a királyi tévén teljes arccal és nevet kiírva meséljék már el, hogy miként is gondolták ezt az egészet. Különös tekintettel arra, hogy mit éreztek közben. Ha nem megy magától, beadni egy kis nátrium-pentotált, attól állítólag megoldódik a nyelv.

2. Mindegyikőjük számára biztosítani egy-egy kétórás találkozást a sértettel, annak barátjával, illetve a sértett által kijelölt személyekkel, hangszigetelt szobában. Itt nem készül felvétel, sem látlelet utána.

3. A nyilvános (kivéve természetesen, ha a sértett kívánja kizárni a nyilvánosságot) bírósági tárgyalás után elszállítás a megfelelő büntetésvégrehajtási intézetbe, ahol bemutatni őket a fogvatartottaknak, hogy srácok, ezek rendőrök, akik megerőszakoltak egy csajt, mert nem volt bekötve a biztonsági öve. Nem kell többet mondani, sztem. Elintézik.

A legkeményebb az, hogy mindez csupán a jéghegy csúcsa. Meg egyébként is mennyire reális szted, hogy a háromezer forint helyszíni bírság csekken helyett, vagy legrosszabbb esetben betépve bevisznek, max. elterelés plusz jogsielvétel, felajánlja valaki az egyenruhásoknak, hogy dugják meg szárazon? Engedje meg, hogy asztakurva.

2 megjegyzés »

639

Megjegyzés > áron

2007. május 20. @ 21:10

hello. áron vagyok a vagdosós
holnap,ádám felteszi egy ftpre a filmet, és vágásra fog várni:) fel akarsz iratkozni a levlistünkre? figyelmeztetlek, sokat írunk néha:o
ide irj: _____@gmail.com

752

Megjegyzés > clck

2007. június 4. @ 10:35

a hétéves: “rendőr-igazság, vagy rendőri gazság?”

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>