karmafactory.hu

Engineering the consequence

AmortizĂĄciĂł

Kategória: negatĂ­v karma — Zsee at 8:48 du. on Péntek, december 14, 2007

Adott egy mindössze 3 kilométeres szakasz az úton, ami le van fagyva. Nyilván kifogsz egy olyat, hogy jössz ki kanyarból, meglátod az előtted haladót, és mire rájössz, hogy kb. hússzal megy, addigra már tökmindegy. Próbálsz fékezni vagy kerülni, de ABS nélkül eléggé leves a dolog. Meg persze az is nyilvánvaló, hogy én vagyok a vétkes fél. Szerencsére nem mentem gyorsan, így csak néhány karcolás és repedés a másik a kocsi lökhárítóján, nálam enyhe amortizáció a hűtőrácson, de nem tudom visszacsukni azt a kurva motorháztetőt. És nem mellesleg megszabadultam pár bankjegytől, mert sikerült megállapodni. Ez az első alkalom, hogy nem én voltam a szenvedő fél, rosszabbul járok, ha lenullázom a bónuszokat. Picsába.

3 megjegyzés »

Megjegyzés > Borisz

2007. december 14. @ 22:55

Mindenkivel előfurdul, sokan abba a hibĂĄba esnek (termĂŠszetes reakciĂł) hogy besĂ­rnak rajta meg kivannak de hĂĄt MINDENKI hibĂĄzik Ăşgyhogy baszni bele szĂłljon a zene. HozzĂĄteszem ĂŠletemben egyszer Ăşgyis veszek egy evot vagy egy hasonlĂł sĂĄrkĂĄnyt. Egyszer, mert vagy abba dĂśglĂśk meg remĂŠlem mĂĄsokat ki nem nyĂ­rva vagy annyira beszarok hogy eladom. Mindegy melyik. Addigis: livin’ on a dream!!!

Megjegyzés > Zsee

2007. december 15. @ 3:10

Ha már dream, akkor egy Pantera GT5S vagy SI. De a legzsírabb a sportkormányos Trabant, meg a gyorsulási verseny az SCI parkolóban, miközben a Lézer rázogatja az esernyőjét és kék köpenyes operátorok cigivel a szájukban néznek a korlát mögül mintha hungaroring. Ja, és a kilincsen levő levelibékáról és Kannáról nem is beszélve. Attila, is yours a sport model? Muhahahahahaha.

Megjegyzés > Borisz

2007. december 15. @ 16:21

Bazdmeg a bĂŠka, meg az jutott eszembe hogy rĂŠgen hogy volt hogy mindĂ­g mĂĄsnaposak voltunk, meg tintĂĄzĂĄs utĂĄn “shitshaveandshower” bementĂźnk melĂłba is. MostmĂĄ olyan tintĂĄzĂĄsok utĂĄn lehet hogy orvost kĂŠne hĂ­Ă­ni’

Meg amikor elmentĂźnk a fehĂŠrtrabival a csĂĄkĂĄnyos kĂśrre ĂŠs hazafelĂŠ a majki Ăşton tolta ki a szikrĂĄkat a kipufogĂł, juhĂŠjjj’ meg amikor letolattuk a trabi csomagtartĂłjĂĄt hogy eltĹąnt. Bazdmeg. A jĂł rĂŠgi sztorik majdnem mind trabival kezdődnek. Lehet hogy kĂŠne megin venni egyet??? :)

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>