karmafactory.hu

Engineering the consequence

Eső előtti csend

Kategória: pozitív karma — Zsee at 12:53 de. on Péntek, augusztus 15, 2008

Már megint mindjárt telihold, elsütöttem az összes ismert alvástámogató módszerem, most pedig elszívok egy cigit, hátha az segít. A héten utaztam közel ezer kilométert oda, majd vissza, hogy csináljanak egy vérvételt meg egy tüdőszűrést. A Bizottságnak a város szélén álló utolsó irodaépület alagsorában van az orvosi részlege, ahol az utóbbi idők legnagyobb bókját kaptam. Miután kiderült, hogy a súlyom optimális, szemem sas, az EKG-ről virít a futás és biciklizés, van tüdőkapacitásom, és bizonyos frekvenciákat még meg is hallok, megkérdezte a nővér, hogy ugye nem dohányzom-e. Mondtam h sajnos de, ismét. Erre ő, hogy ne tegyem. Mert, idézem: “we need such fine young men”. Nemzetközi versenyképesség rulz.

3 megjegyzés »

Megjegyzés > montag

2008. augusztus 15. @ 7:51

belépsz a hitlerjugendbe, vagy mi?

Megjegyzés > Mózer Pista

2008. augusztus 15. @ 8:34

A biciklizés????

Megjegyzés > Zsee

2008. augusztus 15. @ 9:32

Montag női megérzése ismét diadalmaskodott, illetve csak félig, nem egészen hitlerjugend, oda már öreg lennék, de a nővér valóban német volt.
Amikor rákérdeztem, hogy honnan látja, azt magyarázta lelkesen, hogy aki állóképességet javító sportokat űz, annak alacsonyabb a nyugalmi pulzusa, meg jellegzetes alakú a görbéje.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>