karmafactory.hu

Engineering the consequence

13. hĂłnap / ĂśtĂśdik negyedĂŠv

Kategória: semleges karma — Zsee at 9:48 de. on Kedd, október 28, 2008

Megy most megint ez a vita, hogy legyen vagy ne legyen tizenharmadik havi fizetés meg nyugdíj. Érdekes módon azt senki sem kérdezte meg két éve, hogy legyen vagy ne legyen ötödik negyedévi társasági adó, csak mert a különadó pont ennyi többletterhet jelent. És a megrendelőim valahogy soha nem akarják méltányosságból kétszer kifizetni a decemberi számláikat. Van egy kurva jó ötletem: ha sikerül kihozni egy olyan költségvetést, ami nem deficites, akkor a költségvetési többlet bizonyos százalékát szét lehetne osztani a közalkalmazottak között, teljesítményértékelés alapján.
Addig meg mindenki vegyen vissza az arcĂĄbĂłl.

2 megjegyzés »

Megjegyzés > Borisz

2008. október 28. @ 13:03

KĂŠt dolgot ha lehet:
1.
“FelvetődĂśtt” hogy esetleg szĂĄmlĂĄsĂ­tani kellene a politikusok kĂśltsĂŠgtĂŠrĂ­tĂŠsĂŠt. JĂł Ăśtletnek tĹąnik.

2. Mi a felelős politika szerepe egy pĂĄnik kĂśzepĂŠn, azt talĂĄn elfelejtik a jobboszĂĄszlĂłs-ballibesficsĂşr kĂŠpviselők, miniszterek, pĂłgĂĄr’ok. A pĂŠnzĂźgyi rendszerek alapja bizalom. Klasszikus tĂśrtĂŠnet a cowboyrĂłl, a kocsmĂĄrĂłl ĂŠs a 100 dollĂĄrrĂłl. Aki ezt nem ĂŠrti meg, annak egyes bunyesz kicsapĂĄs a politikĂĄbĂłl, Ăźzleti ĂŠs pĂŠnzĂźgyi ĂŠletből. KĂŠne.

Uff

Megjegyzés > Zsee

2008. október 29. @ 13:36

JĂłl hangzik ez a szĂĄmlĂĄsĂ­tĂĄs, de inkĂĄbb kĂśzĂŠrzetjavĂ­tĂł intĂŠzkedĂŠs, ellenben a ezermilliĂĄrdos ĂŠrtelmetlen jĂłlĂŠti kiadĂĄsokkal, amiket nyesegetni kĂŠne.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó megjegyzésekről. TrackBack URI

Mondd el a véleményedet!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>